Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Як додати новий продукт або штрих-код у Таблицю калорійності?

Ви можете додати будь-який магазинний продукт в додаток. Головне, щоб на етикетці була інформація про кількість калорій, білків, жирів, вуглеводів (КБЖВ). Також можна додати продукту штрих-код з упаковки. Нижче є скріншоти із поясненням, як створити новий продукт або запропонувати штрих-код.

Хто може додати новий продукт?

Всі користувачі, якщо присутня одна з цих умов:

  • якщо ви користуєтесь додатком 30 днів і більше;
  • якщо є Преміум версія, тоді можна додати продукт раніше, ніж через 30 днів (з першого ж дня Преміум-підписки);
  • якщо ви не маєте Преміум версії та користуєтесь додатком менше 30 днів, але потрібний продукт відсутній в додатку – напишіть нам в інстаграм або фейсбук, і менеджерки додадуть продукт (потрібно надіслати фото продукту, фото етикетки, де пише про калорійність/білки/жири/вуглеводи продукту і фото штрих-коду).

Що потрібно перевірити перед тим, як створити новий продукт?

  1. Пошукати декілька варіантів назви продукту в додатку.
  2. Спробувати просканувати штрих-код.

Якщо жоден варіант не спрацював – можна створювати новий продукт.

Увага! Якщо ви хочете додати не куплений продукт, а свою страву, наприклад, плов з телятиною, салат «Наддніпрянка» чи подібну страву з багатьох компонентів – це потрібно «Створити власну страву» з переліком її інгредієнтів, а не продукт. Як це зробити описано в статті «Як правильно записувати продукти в додаток: у сирому чи готовому вигляді?».

Де в додатку на Android можна створити новий продукт?

Натисніть на поле пошуку. Після цього на 3 крапки в правому верхньому кутку. Оберіть пункт «Додати нову страву або продукт». Відскануйте за допомогою камери етикетку і за потреби відредагуйте дані. Якщо якихось даних нема – пишіть 0.

Де в додатку на iOS можна створити новий продукт?

Натисніть на +, щоб додати новий продукт. Введіть назву в пошуку. В кінці варіантів пошуку буде кнопка «Запропонувати новий продукт». Натисніть на неї, відскануйте за допомогою камери етикетку і за потреби відредагуйте дані. Якщо якихось даних нема – пишіть 0.

На що звернути увагу при створенні продукту?

Будь ласка, просимо звернути увагу на ці моменти:

  1. Правильно пишіть назву (без скорочень та українською мовою). Також правильно вказуйте назву бренду. Якщо бренд, наприклад, Baku Dan, то не вказуйте Bakudan.
  2. Перевірте, чи ви вписуєте дані для 100 г продукту, а не на порцію. Часто на етикетках іноземних продуктів пише калорії та інші речовини з розрахунку на порцію/штуку/упаковку, а в дужках зазначають, на скільки це грамів (наприклад, КБЖВ на порцію 12 г). В Таблицю калорійності треба додавати інформацію про 100 г продукту, а не КБЖВ на порцію чи упаковку. Як розрахувати КБЖВ на 100 г, якщо вказано на порцію? Наприклад, порція 12 г. Поділіть 100 на 12. Отримаємо коефіцієнт 8.33. При внесенні, треба калорії, білки, жири, вуглеводи, волокна і всі інші показники помножити на 8.33.
  3. Уважно перевіряйте і записуйте цифри, а особливо – калорії (в програмі можна вказати кДж і ккал, це будуть різні значення).
  4. Обов’язково зробіть фото упаковки продукту. Фото має бути чітке, на ньому має вміщатись вся упаковка продукту (і щоб вона не була розірвана). Фото допоможе нашим модераторам бази швидше підтвердити продукт. Всім іншим користувачам програми фото продукту дуже допоможе ідентифікувати його під час пошуку і заповнення свого раціону. Можна додавати лише власноруч зроблені фото, а не картинки з інтернету чи сайту виробника.
  5. Якщо ви щось випадково наплутали при додаванні продукту (наприклад, замість 10 г волокон записали 1 або помилились в назві) – напишіть нам в фейсбук / інстаграм або на електронну пошту info@support.tablycjakalorijnosti.com.ua. Надішліть фото етикетки або опишіть помилку. Ми все виправимо.
  6. Якщо ви знайшли помилку в калорійності або назві вже створеного продукту – напишіть нам, ми це також виправимо.

Як додати продукту штрих-код?

Якщо продукт є в додатку, але його не знаходить по штрих-коду, значить, при внесенні цьому продукту не присвоїли штрих-ком. Або вказали штрих-код для упаковки 40 г, а є ще упаковки 100, 150 г і вони мають інший штрих-код. Будемо вдячні, якщо ви допоможете нам з цим і додасте продукту потрібний штрих-код!

Для цього треба зробити таке:

  1. В додатку відскануйте камерою штрих-код.
  2. Далі ви побачите інформацію про те, що такого коду не знайдено, але ви можете його запропонувати. Натисніть «Ок».
  3. Одразу напишіть в пошуку назву продукту. Оберіть потрібний. Побачите пункт «Відправити пропозицію додати код ….. цього продукту». Натисніть «Додати / Записати».

Після перевірки модераторами штрих-код буде присвоєно. І всі користувачі зможуть знаходити продукт по запропонованому вами штрих-коду.

Будь ласка! Пропонуйте штрих-код лише до конкретного продукту. Якщо ви пропонуєте код попкорну з сиром до продукту попкорн з карамеллю (навіть, якщо значення КБЖВ однакові) чи до іншого бренду – ми відхилимо цю пропозицію.

З архіву або читайте також:

В чому користь пива для організму?

27.8.2021 Таблиця Калорійності Користування Таблицею калорійності

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті
Як поділитись раціоном з членами сім’ї, дієтологом або тренером? Як поділитись раціоном з членами сім’ї, дієтологом або тренером?

В програмі Таблиця калорійності користувач може надати можливість перегляду, коментування та редагування свого раціону лікарю, спеціалісту з харчування або члену родини. Як це зробити? Як лікар або спеціаліст може вести пацієнта з допомогою Таблиці калорійності?

Повна стаття 11.10.2021 0

Детальний гід по схудненню: все про калорії, активність, продукти Детальний гід по схудненню: все про калорії, активність, продукти

Схуднення – це не про дієти чи виснажливі тренування. Схуднути можна безпечно, поступово, здоровим шляхом. Нижче відповіді на питання: які продукти їсти, як враховувати свою активність при схудненні, як правильно заповнювати додаток, як правильно складати свій прийом їжі, що робити із солодощами і т.д.

Повна стаття 11.6.2021 0

Як налаштувати свою Таблицю калорійності і користуватись нею правильно? Як налаштувати свою Таблицю калорійності і користуватись нею правильно?

Нещодавно зареєструвались в додатку? Важко розібратись що таке ті калорії і як на них худнути, що потрібно повибирати в налаштуваннях додатку і з чого взагалі починати? Ми допоможемо і введемо в курс справи.

Повна стаття 30.3.2021 0