Шлях до здоров'я
та благополуччя
App store rating

Шлях до здоров'я
та благополуччя

Як полюбити своє тіло і піклуватись про себе?

Дуже часто чуємо негативні висловлювання людей про своє тіло. “Я товста”, “Який жахливий целюліт”, “Я розжиріла” і т.д. (обрали ще найбільш легкі фразочки). Як змінити ставлення до себе?

Будь ласка, пам’ятайте. Ваше тіло з вами на все життя. Лише ви є у нього, а воно у вас.

Якщо ви хочете схуднути, то худніть не тому, що ненавидете своє тіло чи те, як воно виглядає. А через те, що піклуєтесь про нього, і любите ❤️

Через зайву вагу постійно з’являється задишка? Стегна натираються у спідниці? Через надмірну вагу почали боліти суглоби, важко довго ходити, почав проявлятись варикоз і т.д.? Не звинувачуйте своє тіло. Воно потребує вас, вашої допомоги і турботи.

Почніть з піклування про себе:

✅ купуйте корисні продукти (і це не обов’язково королівські креветки чи дороге кіноа, наші продукти теж корисні);

✅ харчуйтесь регулярно, а не як складеться;

✅ поступово знижуйте вагу, якщо вам некомфортно з тією, що зараз (або ж збільшуйте, якщо вона надмірно низька, адже для багатьох це теж проблема);

✅ вживайте свою норму калорій. Не об’їдайтесь, але і не варто мучати своє тіло дуже маленькою калорійністю… Це однаково погано! Розрахувати свою індивідуальну (!) норму ккал для зниження / утримування / збільшення ваги можна в додатку “Таблиця калорійності”. Він безкоштовний, завантажується в Play маркет або App store. Записуєте туди все, що їсте, і додаток рахує, скільки калорій ви з’їли;

✅ додавайте хоч якусь активність (для здоров’я рух є обов’язковим!). Якщо ви зараз подумали «ага,  треба пробіжки, а я це не люблю, ой все 🙄», то… Почніть просто з прогулянки. Під музику чи аудіокнижку, розмову з мамою чи друзями, з собакою, дитиною чи за руку з коханою людиною. В тому темпі, в якому вам комфортно. Це вже активність, головне, щоб вона була регулярною!

✅ не доїдайте щось, “щоб не зіпсувалось” (с). Якийсь салат з майонезом чи смажене м’ясо. Ваше тіло – не смітник. І заслуговує найкращого, як і ви!

Любіть себе і тіло. Розуміємо, що звучить все легко, а в реальності…. Але з часом ви зможете його і себе полюбити, по справжньому.

Таблиця Калорійності

2.10.2020 Таблиця Калорійності Як худнути?

З архіву

Кава без кофеїну: чи корисно пити безкофеїнову каву?

Кава без кофеїну — це класний варіант для тих, хто має протипоказання до кави з кофеїном, але не хоче відмовлятись від улюбленого напою. Але чи безпечна така кава? Чи має шкідливі властивості? Кому рекомендовано цей напій? Про все це нижче.

Схожі статті

Чим замінити хліб в харчуванні?

Який хліб точно не слід їсти? Які альтернативи існують? Які продукти краще їсти замість хліба під час схуднення? Про все це нижче.

Чим можна замінити сіль?

Що можна використати замість солі? Які приправи можуть її замінити? Які продукти з сіллю підійдуть для приготування їжі? Про все це нижче.

Що таке дефіцит калорій та як його вирахувати?

Як розрахувати свою норму калорій? Чому дефіцит калорій не повинен бути надто великим? Яким він має бути, щоб схуднути та не нашкодити здоров’ю? Про все це нижче.

Як менше їсти: що робити щоб зменшити порцію їжі?

Регулярний надлишок калорій (більше, ніж організм встигає спалити) призводить до збільшення ваги. Що робити, щоб утримувати вагу або схуднути? Зменшити калорійність раціону. Як це зробити і якою має бути норма калорій? Як зменшити порції їжі? Яка вага порції вважається оптимальною? Скільки разів на день їсти? Про все це нижче.

“Я занадто люблю солодке, щоб худнути” – що робити, якщо є залежність від солодощів?

Що робити, якщо ви неконтрольовано споживаєте солодке? Чи є сенс замінити солодощі корисними і чи існують ці корисні солодощі?

Доступні там, де вони вам потрібні

Графіки калорійності доступні онлайн, на телефонах, планшетах і смарт-годинниках, таких як Garmin і Apple Watch.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner