Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Що робити, якщо вага не падає?

Ви вже кілька місяців збалансовано харчуєтесь і контролюєте свій раціон? Вага поступово падала, а тепер просто зупинилась? Поради нижче допоможуть зрушити вагу з місця.

Перше, що слід зауважити: таке буває майже у кожного. Дуже часто вага зупиняється. Але з часом вона продовжить падати, треба набратись терпіння. З дієвих порад допоможе таке:

✅ Якщо ви їсте стільки калорій, щоб худнути, то спробуйте 1-3 дні їсти по калорійності для підтримки ваги. Наприклад, якщо ваша денна калорійність для схуднення 1600, а для підтримки ваги 1900 – спробуйте кілька днів притримуватись калорійності 1900.

✅ Дуже мало сну? Постійний стрес? Це впливає. Тож усунути причини треба обов’язково.

✅ Якщо займаєтесь в залі – зробіть на 3-4 дні паузу у спорті. Замість залу пройдіться просто парком. Дайте організму відпочинок.

✅ Ваша калорійність точно відповідає потребі? Оновіть дані у своєму профілі «Таблиця калорійності». До прикладу, якщо ви вже 3-4 місяці харчуєтесь із денною калорійністю 1600 і схудли на 6-8 кілограмів, то ваша денна норма калорій вже трохи змінилась. Тож вкажіть нову вагу.

✅ Впевнені, що випиваєте денну норму води? Можливо є стрес? Гормональні коливання? Ці фактори також можуть впливати на застій ваги. Тож нормалізуйте ці моменти і почекайте трохи.

✅ Спробуйте змінити вид вправ. Якщо ви займаєтесь в залі чи навпаки просто прогулянками – спробуйте 2-4 тижні зайнятись іншими варіантами спорту. Наприклад, йога, танцювальна аеробіка або зумба, розтяжка чи пілатес. Якщо нема вправ – тоді варто додати 🙂

✅ Вимірюйте об’єми, а не лише вагу. Цілком можливо, що вага стоїть, але об’єми поступово зменшуються. Особливо це стосується тих, хто займається в залі.

З архіву або читайте також:

Корисні властивості молочних продуктів для вашого організму

16.9.2020 Таблиця Калорійності Корисні поради, Як худнути?

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті
Як менше їсти: що робити щоб зменшити порцію їжі? Як менше їсти: що робити щоб зменшити порцію їжі?

Регулярний надлишок калорій (більше, ніж організм встигає спалити) призводить до збільшення ваги. Що робити, щоб утримувати вагу або схуднути? Зменшити калорійність раціону. Як це зробити і якою має бути норма калорій? Як зменшити порції їжі? Яка вага порції вважається оптимальною? Скільки разів на день їсти? Про все це нижче.

Повна стаття 13.8.2021 0