Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Як полюбити своє тіло і піклуватись про себе?

Дуже часто чуємо негативні висловлювання людей про своє тіло. “Я товста”, “Який жахливий целюліт”, “Я розжиріла” і т.д. (обрали ще найбільш легкі фразочки). Як змінити ставлення до себе?

Будь ласка, пам’ятайте. Ваше тіло з вами на все життя. Лише ви є у нього, а воно у вас.

Якщо ви хочете схуднути, то худніть не тому, що ненавидете своє тіло чи те, як воно виглядає. А через те, що піклуєтесь про нього, і любите ❤️

Через зайву вагу постійно з’являється задишка? Стегна натираються у спідниці? Через надмірну вагу почали боліти суглоби, важко довго ходити, почав проявлятись варикоз і т.д.? Не звинувачуйте своє тіло. Воно потребує вас, вашої допомоги і турботи.

Почніть з піклування про себе:

✅ купуйте корисні продукти (і це не обов’язково королівські креветки чи дороге кіноа, наші продукти теж корисні);

✅ харчуйтесь регулярно, а не як складеться;

✅ поступово знижуйте вагу, якщо вам некомфортно з тією, що зараз (або ж збільшуйте, якщо вона надмірно низька, адже для багатьох це теж проблема);

✅ вживайте свою норму калорій. Не об’їдайтесь, але і не варто мучати своє тіло дуже маленькою калорійністю… Це однаково погано! Розрахувати свою індивідуальну (!) норму ккал для зниження / утримування / збільшення ваги можна в додатку “Таблиця калорійності”. Він безкоштовний, завантажується в Play маркет або App store. Записуєте туди все, що їсте, і додаток рахує, скільки калорій ви з’їли;

✅ додавайте хоч якусь активність (для здоров’я рух є обов’язковим!). Якщо ви зараз подумали «ага,  треба пробіжки, а я це не люблю, ой все 🙄», то… Почніть просто з прогулянки. Під музику чи аудіокнижку, розмову з мамою чи друзями, з собакою, дитиною чи за руку з коханою людиною. В тому темпі, в якому вам комфортно. Це вже активність, головне, щоб вона була регулярною!

✅ не доїдайте щось, “щоб не зіпсувалось” (с). Якийсь салат з майонезом чи смажене м’ясо. Ваше тіло – не смітник. І заслуговує найкращого, як і ви!

Любіть себе і тіло. Розуміємо, що звучить все легко, а в реальності…. Але з часом ви зможете його і себе полюбити, по справжньому.

З архіву або читайте також:

Що їсти в спеку?

2.10.2020 Таблиця Калорійності Як худнути?

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті
Як менше їсти: що робити щоб зменшити порцію їжі? Як менше їсти: що робити щоб зменшити порцію їжі?

Регулярний надлишок калорій (більше, ніж організм встигає спалити) призводить до збільшення ваги. Що робити, щоб утримувати вагу або схуднути? Зменшити калорійність раціону. Як це зробити і якою має бути норма калорій? Як зменшити порції їжі? Яка вага порції вважається оптимальною? Скільки разів на день їсти? Про все це нижче.

Повна стаття 13.8.2021 0