Шлях до здоров'я
та благополуччя
App store rating

Шлях до здоров'я
та благополуччя

10 рецептів з морською капустою

Чим корисна морська капуста? З’їли 100-130 г капусти – маєте 5-денну норму йоду ще й залізо у бонус (більше їсти не варто, бо що занадто – то занадто). Cалати з морською капустою – це хороший варіант, якщо хочете спробувати ввести її в свій раціон. Всі нижче перелічені рецепти – це корисні салати з морською капустою, тобто страви, які підійдуть для здорового харчування і схуднення.

1.  Морська капуста + червона слабосолона риба + свіжі огірки + варені яйця + сметана з гірчицею.

2. Морська капуста + тунець у власному соку + оливки + солодка фіолетова цибуля + солодкий перець + фета + олія оливкова + лимонний сік.

3. Морська капуста + варені кальмари + солодкий перець + солодка фіолетова цибуля + соєвий соус + оливкова олія + кунжут.

4. Морська капуста + варені яйця (курячі або перепелині) + стебло селери + солодка цибуля + огірки + петрушка + олія + гірчиця в зернах.

5. Морська капуста + варений рис + варені креветки або слабосолона риба + авокадо (можна розім’яти, щоб був як соус) + лимонний сік + олія оливкова.


6. Морська капуста + варені курячі сердечка + варені яйця + варена морква + сметана з гірчицею + зелена цибуля.

7. Морська капуста + варений буряк + варена картопля + варена морква + оливкова олія + часник (можна заправку сметана з гірчицею і варене яйце, якщо не пісний – вийде аля вегетаріанська шуба).

8. Морська капуста + свіжа морква + кунжут + солодкий перець + консервована кукурудза + оливкова олія.

9. Морська капуста + копчене тофу (або хоча б смажене, але не сире) + соєвий соус + оливкова олія + кунжут.

10. Морська капуста + квасоля варена або консервована + солодкий перець + свіжа морква + олія оливкова + ягоди (наприклад, журавлина).

Таблиця Калорійності

13.4.2021 Таблиця Калорійності Рецепти корисних страв

З архіву

Чим корисне насіння соняшника?

Що корисного і шкідливого міститься в соняшниковому насінні? Яка добова норма є оптимальною? Чи корисно їсти соняшникове насіння вагітним і при схудненні? Відповіді на ці запитання є нижче.

Схожі статті

Чим корисний зефір та кому не варто його їсти?

З чого виготовляють зефір? Які корисні властивості йому приписують? Що з цього правда, а що — ні? В яких випадках можна їсти зефір? Про все це нижче.

Хумус: користь, з чим їсти та як приготувати

Чим корисний хумус? Чи всім можна його їсти? Чи допоможе хумус схуднути? Як приготувати його самостійно? Про все це нижче.

Чим корисний буряк для організму людини?

У чому користь буряка? Як часто його можна їсти? Чи допоможе він схуднути? Кому не варто їсти буряк? Про все це нижче.

Чим замінити хліб в харчуванні?

Який хліб точно не слід їсти? Які альтернативи існують? Які продукти краще їсти замість хліба під час схуднення? Про все це нижче.

Чим обідати в спеку? 10 літніх рецептів

В спекотну погоду їсти не особливо хочеться, правда? Тим паче готувати щось, адже від готування в квартирі стає ще більш спекотно. А потім ввечері повертаєтесь додому, спека вже спала, голод прокидається і хочеться їсти все, що на очі трапиться. Бувало таке? Саме тому не варто пропускати обід. Але на спекотний час краще вибирати літні рецепти: прохолодні, швидкі, які не потребують готування на плиті.

Доступні там, де вони вам потрібні

Графіки калорійності доступні онлайн, на телефонах, планшетах і смарт-годинниках, таких як Garmin і Apple Watch.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner