Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Що покласти в сумку на перекус?

Бувало таке, що забігались і пропустили обід? Або не взяли з собою їжу на роботу, а купити щось нормальне – нема можливості? На такий випадок в сумці має бути перекус. Що взяти з собою, щоб можна було швидко з’їсти будь-де? На перерві між парами, в машині, на прогулянці з дитиною тощо. Також важливо, щоб їжа не зіпсувалась без холодильника.

  1. Натуральні корисні батончики з вівсянки з сухофруктами. Один раз робите, і отримуєте 8-12 шт. Такий батончик в середньому 150-200 ккал. Що стосується магазинних… Зауважте, що майже всі ті позначки “фітнес” – обман. В більшості магазинних батончиків в складі побачите глюкозно-фруктозний сироп. Купувати батончики можна, але дуже уважно дивіться на склад! В складі мають бути горіхи і сухофрукти.
  2. Будь-які горіхи чи насіння. Можна в бонус кілька сухофруктів. Норма на день: 30-40 г. І маєте повноцінний перекус. В свіжому вигляді або у форматі цукерок. Домашня халва теж підходить.
  3. Хлібці. Ті, що вам смакують. Зазвичай, в 4 хлібцях 100 ккал. Мало, але краще, ніж нічого.
  4. Упаковка з рисовими хлібцями-снеками (продають в різних еко-магазинах).
  5. Пакетик домашньої граноли.
  6. Домашні сухарики. Серйозно! Ріжете цільнозерновий хліб кубиками. Заправляєте сіллю, спеціями. Підсушуєте на сковорідці без олії. І зберігаєте в пакетику із застібкою.
  7. Корисні крекери. В програмі “Таблиця калорійності” є 4 рецепти. Наприклад, нутові крекери або житні крекери без цукру.
  8. Смачний запечений хрусткий нут (в пакетику із застібкою або лоточку).
  9. Бублики без дріжджів з ц/з борошна (також шукайте рецепт в додатку).

Все це можна приготувати завчасно і зберігати вдома в закритій скляній ємності.
Є ще різні корисні кекси, булочки і т.д. Але ми підібрали щось максимально таке, що не помнеться.
Пам’ятайте. Якщо у вас є 5 хв перерва на роботі, отже, є час на їжу. Просто беріть з собою лоточок з їжею.
З архіву або читайте також:

Продукти для жіночого здоров’я: що корисно їсти жінці?

1.10.2020 Таблиця Калорійності Рецепти корисних страв

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті
Чим обідати в спеку? 10 літніх рецептів Чим обідати в спеку? 10 літніх рецептів

В спекотну погоду їсти не особливо хочеться, правда? Тим паче готувати щось, адже від готування в квартирі стає ще більш спекотно. А потім ввечері повертаєтесь додому, спека вже спала, голод прокидається і хочеться їсти все, що на очі трапиться. Бувало таке? Саме тому не варто пропускати обід. Але на спекотний час краще вибирати літні рецепти: прохолодні, швидкі, які не потребують готування на плиті.

Повна стаття 24.6.2021 0