Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Як поділитись раціоном з членами сім’ї, дієтологом або тренером?

В програмі Таблиця калорійності користувач може надати можливість перегляду, коментування та редагування свого раціону лікарю, спеціалісту з харчування або члену родини. Як це зробити? Як лікар або спеціаліст може вести пацієнта з допомогою Таблиці калорійності?

Які функції доступні, якщо поділитись раціоном?

Пацієнт/клієнт/член родини може відкрити доступ до свого раціону в Таблиці калорійності. Натомість, користувач, якому відкрили раціон, може:

– переглядати відкритий раціон;

– переглядати статистику (зміни ваги, споживання калорій, активність);

– залишати коментарі-примітки до прийомів їжі;

– ставити оцінку від 1 до 5 кожному прийому їжі у відкритому раціоні;

– записувати в раціон продукти (наприклад, створити пацієнту індивідуальне меню за медичними показаннями або скопіювати члену родини страви, які вони разом їли).

Нижче скріншоти, який це матиме вигляд.

Увага! Лікар / спеціаліст / член сім’ї може лишати коментарі та додавати продукти в раціон лише на сайті Таблиці калорійності (не в додатку, а на комп’ютері або в мобільному браузері).

Ось як це виглядає в комп’ютерні версії сайту Таблиці:

Пацієнт/користувач зможе побачити правки та коментарі і в стаціонарній, і в мобільній версії Таблиці, і в додатку. Ось, як це виглядатиме на телефонах Android (ліворуч) та iOS (праворуч):

Для чого ділитись раціоном з членами сім’ї?

Це дуже зручно, якщо декілька людей в сім’ї рахують калорії. Наприклад, чоловік та дружина обоє худнуть і харчуються однаковими стравами. Припустимо, дружина на обід приготувала кашу, запечену курку, салат. Далі вона може зайти на мобільному сайті в свій раціон і весь прийом скопіювати в акаунт чоловіка (за потреби він може відредагувати кількість продуктів, якщо порції були різні). Таким чином, чоловікові не потрібно буде витрачати час на внесення тих самих продуктів. За бажанням, можна відкрити раціон один одному, і список спожитих продуктів буде вносити і копіювати в інший раціон той член сім’ї, який готує конкретний прийом їжі.

Увага! Скопіювати іншому члену сім’ї раціон можна і в додатку, і на сайті Таблиці. Для цього не треба заходити у раціон іншого користувача, достатньо натиснути кнопку “Поділитись” у себе в додатку і все скопіювати іншому члену сім’ї. Ось як це виглядає:

Як надати доступ до свого раціону?

Це можна зробити на сайті Таблиці калорійності (на комп’ютері або в мобільному браузері, не в додатку). Для цього зайдіть в налаштування і пункт меню “Поділитись”.

Ось як знайти пункт меню “Поділитись” мобільному браузері на сайті Таблиці калорійності на телефоні Android:

Ось як знайти пункт меню “Поділитись” мобільному браузері на сайті Таблиці калорійності на телефоні OS:

Як користувач / лікар / тренер може переглядати відкриті для нього раціони?

Спочатку той, хто хоче переглядати раціон іншого, має надати свій ідентифікатор або емейл, щоб користувач відкрив свій раціон (ідентифікатор можна побачити в комп’ютерній версії сайту або на сайті в мобільному браузері).

На скріншотах нижче показано, як зайти у відкритий для вас раціон. Для початку лікар / тренер / член сім’ї має зайти в своєму акаунті в налаштування і пункт меню “Поділитись”. Там є перелік всіх користувачів, які відкрили раціон. Цей список можна відкрити і на сайті, і в мобільній версії Таблиці: 

Далі відкриється раціон і будуть доступні всі функції.

Кнопкою “+” можна додати продукти, якими лікар рекомендує доповнити прийом їжі або ж член сім’ї може вносити страви, які спільно споживаються родиною. Цією ж кнопкою можна додати всі потрібні продукти і створити індивідуальне меню на всі прийоми їжі. В тому числі, можна обирати прийоми їжі з рецептів, які є в Таблиці калорійності в розділі “Рецепти” (понад 1100 рецептів).

Нагадуємо, що якщо один член сім’ї хоче скопіювати прийом їжі іншому члену сім’ї, то не обов’язково заходити в раціон іншого, достатньо в своєму акаунті на прийомі їжі натиснути кнопку “Поділитись” (читайте пункт цієї статті “Для чого ділитись раціоном з членами сім’ї?”).

Скільки коштує ця послуга?

Ця функція є і в безкоштовній версії програми Таблиця калорійності, і в Преміум версії. Вона поширюється на безліч користувачів (тому для лікаря або тренера можуть бути відкриті десятки раціонів користувачів).

 

З архіву або читайте також:

Як відмовитися від солодкого? Реальні поради що робити, аби не їсти солодкого

11.10.2021 Таблиця Калорійності Користування Таблицею калорійності

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті
Як додати новий продукт або штрих-код у Таблицю калорійності? Як додати новий продукт або штрих-код у Таблицю калорійності?

Ви можете додати будь-який магазинний продукт в додаток. Головне, щоб на етикетці була інформація про кількість калорій, білків, жирів, вуглеводів (КБЖВ). Також можна додати продукту штрих-код з упаковки. Нижче є скріншоти із поясненням, як створити новий продукт або запропонувати штрих-код.

Повна стаття 27.8.2021 0

Детальний гід по схудненню: все про калорії, активність, продукти Детальний гід по схудненню: все про калорії, активність, продукти

Схуднення – це не про дієти чи виснажливі тренування. Схуднути можна безпечно, поступово, здоровим шляхом. Нижче відповіді на питання: які продукти їсти, як враховувати свою активність при схудненні, як правильно заповнювати додаток, як правильно складати свій прийом їжі, що робити із солодощами і т.д.

Повна стаття 11.6.2021 0

Як налаштувати свою Таблицю калорійності і користуватись нею правильно? Як налаштувати свою Таблицю калорійності і користуватись нею правильно?

Нещодавно зареєструвались в додатку? Важко розібратись що таке ті калорії і як на них худнути, що потрібно повибирати в налаштуваннях додатку і з чого взагалі починати? Ми допоможемо і введемо в курс справи.

Повна стаття 30.3.2021 0