Додаток Таблиці Калорійності Знайти

Детальний гід по схудненню: все про калорії, активність, продукти

Схуднення – це не про дієти чи виснажливі тренування. Схуднути можна безпечно, поступово, здоровим шляхом. Нижче відповіді на питання: які продукти їсти, як враховувати свою активність при схудненні, як правильно заповнювати додаток, як правильно складати свій прийом їжі, що робити із солодощами і т.д.

Підготували для вас посилання на всі важливі питання про схуднення, які допоможуть розібратись в цій темі. Натискайте на підкреслений текст, щоб прочитати статтю. Так, це все потрібно перечитати та зрозуміти! Проте, результат цих знань і роботи над собою вас вразять! А якщо ви не можете зрозуміти щось у роботі додатку “Таблиця калорійності” чи його налаштуваннях – пишіть нам в інстаграм, ми завжди відповідаємо на питання.

  1. Де скачати додаток і скільки він коштує? Користування додатком безкоштовне. Скачати для Android можна в Play маркеті, а для iOS – в App store (тисніть на зелений текст, щоб відкрити посилання).
  2. Правильне харчування для схуднення: що робити і як це працює? Як взагалі відбувається схуднення на калоріях, що на це впливає, скільки разів на день їсти, на скільки можна схуднути.
  3. Які продукти їсти при схудненні чи наборі м’язової маси (продукти однакові, от тільки при схудненні треба їсти на дефіцит калорій, а для набору – на профіцит (надлишок)).
  4. Як розібратись зі своєю нормою калорій і налаштувати програму правильно (у кожного своя норма калорій, на неї впливає ваша стать, вік, теперішня вага, зріст, активність). Не варто урізати свою норму калорій. Їсти суттєво менше калорій, ніж потребує організм – не означає швидше худнути. Надмірний дефіцит калорій може спричинити (і дуже часто спричиняє) проблеми зі здоров’ям.
  5. Часто при схудненні обмежують себе. Їдять мало і думають, що швидше скинуть. Насправді, такі дієти негативно впливають і на здоров’я, і на схуднення. Розписали про це в статті “Чому їсти мало – небезпечно або “я їм на 800-1000 ккал і наїдаюсь”“.
  6. Як правильно записувати продукти в додаток: у сирому чи готовому вигляді? Правильний запис важливий для точного підрахунку. А точний підрахунок забезпечить хороший результат на вагах і в об’ємах.
  7. Як складати свій прийом їжі? (розписали все на прикладах)
  8. Будь ласка, звертайте увагу і на те, скільки набираєте калорій, і на те, скільки відсотків білків, жирів, вуглеводів. Усі речовини важливі для організму. Що буде при дефіциті або надлишку білків, жирів, вуглеводів?
  9. У вас буває таке, що чогось дуже не вистачає, а чогось у надлишку? Наприклад, щодня перебираєте норму жирів, а білків і вуглеводів мало? Розписали, як можна виправити цю ситуацію у статті “Як збалансувати раціон по білках, жирах, вуглеводах?”.
  10. А що робити із солодощами? Розписали про це в статті “Я занадто люблю солодке, щоб худнути”.
З архіву або читайте також:

Чим корисний хлорофіл для організму

11.6.2021 Таблиця Калорійності Користування Таблицею калорійності, Як худнути?

Коментарі

Коментарі не відображають думку редакторів та авторів блогу.

Додати коментар

Пов’язані статті